Kulturbingo med spas og løjer

Det blev en noget utraditionel omgang bingo, da Dansk Rakkerpak & Faster Cool torsdag aften inviterede til Kulturbingo i en fyldt Teatersal på Grønnegade Kasernes Kulturcenter. Bingospillene var krydret med sang og løjer fra egnsteatrets skuespillere. Tonny Tombola og hans assistent Judith stod for nummertrækningen. 

Med det store Melodi Grand Prix i Arena Næstved i frisk erindring, blev der også sunget fællessang med bl.a. Mabels populære vindersang Boom Boom  fra 1978. Camille i Dali og Martin Valsted sang og spillede for.

Et temmelig højtråbende campistpar fra De Hvide Svaner stjal en del opmærksomhed i løbet af aftenen, men det hele endte alligevel lykkeligt, da de til sidst blev gift og dansede brudevals i Teatersalen.

Tonny Tombola måtte sande, at tallene på bingokuglerne i år var blevet "mindre", og måtte derfor tage en lup i brug ved trækningerne og ind i mellem have hjælp fra assistent Judith.

En række kulturinstitutioner i Næstved havde bidraget med flotte præmier til bingospillerne bl.a. med billetter fra Arena Næstved, Næstved Teater, Bio Næstved, Gavnø, Kongebryg, Vershuset, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Rønnebæksholm.






Foto og tekst: Jan Christensen (C)


Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder