Sankt Hans aften i Karrebæksminde med Shubberne

Det er måske ikke utænkeligt, at en af den musikglade borgmester Carsten Rasmussens ynglingssange er "Den røde tråd". Både han og og tusinder af mennesker var ihvertfald mødt op til Sct. Hans aften i Karrebæksminde, hvor det store trækplaster var bandet "Shubberne", der spiller Shu-bi-dua sange sammen med nogle af de oprindelige bandmedlemmer Claus Asmussen og Willy Rasmussen.

Den ellers keyboardkyndige borgmesters rolle var dog denne aften kun at holde båltalen fra scenen, hvor "Shubberne" skulle spille.

Det var stort set umuligt at opdrive en parkeringsplads i miles omkreds,  og de flere tusinde fremmødte nød den flotte sommeraften på begge side af græshoppebroen. Da "Shubberne" gik på kl. 20.50 var der som forventet dømt fællessang ved vandet en god times tid, selvfølgelig og ikke mindst på sangen "Midsommervisen".

Der var trods den lange tørkeperiode sørget for rigtig bål, hvor gæsterne på behørig afstand og med hensyn til brandsikkerheden kunne se bål på rotteøen. Som borgmesterens sagde i sin tale, var det tæt på, at bålet slet ikke var blevet til noget i år, og så havde man måtte tage til takke med et bål på storskærm. Det blev dog heldigvis ikke nødvendigt. 

Det blev derfor en rigtig stemningsfyldt Sct. Hans aften ved vandet med mulighed for at nyde musik, mad og drikke og hinandens selskab på en herlig sommeraften. 



Borgmester Carsten Rasmussen holdt båltale fra scenen inden Shubberne gik på med musikken

Den dejlige sommeraften havde trukket både store og små til Karrebæksminde



Tuborg Hans og Jan nød en bajer fra første parket ned til vandet.  

Mange mennesker var mødt op for at fejre Sct. Hans i Karrebæksminde


Tekst og fotos: Jan Christensen

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder