GRØN Koncert: Glem alt om Næveren, det her er Fæstved !

Køen var ganske stor foran indgangen ved koncertpladsen i Holsted lørdag kl. 13. De frivillige fra GRØN sang traditionen tro en velkomstsang og konferencier Jacob Haugaard stod klar på den anden siden af indgangen med en velkomsthilsen til de mange publikummer, der var valfartet til Næstved fra det meste af Sjælland og Lolland-Falster. 

GRØN Koncert 2024 med otte forskellige kunstnere var begunstiget af rigtig godt vejr og blev dagen i gennem en kæmpe fest for alle aldersklasser. Masser af børnefamilier, unge og voksne i alle aldre havde sikret sig billetter til den udsolgte koncert, der havde en række meget populære navne på plakaten. Men ikke alle havde været ude i tide og få billetter.

Adskillige gratister havde placeret sig på græsvoldene lige uden for koncertområdet. De kunne dog ikke se de optrædende kunstnere, men musikken kunne de få med. 

Stemningen inde på pladsen var i top , og det bredtfavnende musikprogram med flere lokalt forankrede musikere og kunstnere faldt i den grad i publikums smag. Blæst, Burhan G, Hugorm, JADA, Scarlet Pleasure, TV2, Kesi og Tobias Rahim var en helt perfekt musikcocktail.

En del kunstnere omtalte fra scenen Næstved som Næver og Næveren, men byens ofte lidt kritiserede øgenavne kunne de godt pakke sammen. Glem alt om Næveren, det her var Fæstved! Det beviste publikum til fulde både med dans og syng-med sang.

Tobias Rahim lukkede og slukkede GRØN 2024 festen helt perfekt på uovertruffen sommeraften i Næstved og ved 22-tiden var publikum "hjulpet ud af pladsen" efter en perfekt koncertdag. 

Arrangørerne gik straks i gang med  at pakke sammen, for i løbet af natten at drage videre til turneens sidste koncert i dag i Valby. 

Men det bliver med garanti til et på gensyn i Næstved i 2025.  Fæstved glæder sig allerede!










Fotos: ISO 4700 Photography


Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her