Næstved Teater klar med 16 teaterforestillinger for børn og unge

Bør man tænke lidt på børne- og ungdomsteater her i sommerferien ?

Ja, det mener de i Næstved Teater. Den nye teatersæson starter til september, men det er klogt at sikre sig billetter allerede nu, hvis man vil være helt sikker på en teateroplevelse med sine børn eller børnebørn, fortæller Steffen Sommerstedt fra Næstved Teaters børneteaterudvalg.

- Mange forestillinger for børn og unge blev udsolgt meget hurtigt i sidste sæson, og det samme kommer vi nok til at se igen her i den kommende sæson, siger han.

- I Næstved Teater har vi udvalgt 16 rigtig gode forestillinger til alle aldersgrupper. Der er både forestillinger for de mindste på 1,5 - 4 år, forestillinger for børn under 12 år samt forestillinger til det unge publikum.  I den kommende sæson kommer vi indholdsmæssigt også langt omkring fortæller Steffen Sommerstedt.

Blandt de 16 forestillinger for børn og unge kan nævnes:

For de unge:  
Med Fair Plays forestilling "Sabotage" præsenteres 6. november 2024 en nuanceret og omfavnende forestilling, der træder direkte ind i den aktuelle debat om unges mistrivsel.

For de mellemste børn: Næstved Teater præsenterer 9. februar 2025 den sande historie om ballon-artist og faldskærms-pioner Tiny Broadwick fortalt med humor, videoprojektion, live animation og nyskrevet musik.

For de mindste børn vises bl.a. Randers Teaters “En heldig kartoffel”. Det er en musikalsk og humoristisk forestilling for de mindste om at kunne finde ud af at dele. Forestillingen har Næstved Teater på programmet 6. oktober 2024.

Nogle af sæsonens teaterforestillinger inkluderer ovenikøbet en efterfølgende brunch, hvilket også gør teateroplevelsen endnu større, siger Steffen Sommerstedt.

Man kan se hele børneteaterprogrammet på Næstved Teaters hjemmeside www.naestvedteater.dk


Syddjurs Teater spiller forestillingen "Kylling vil selv" to gange i Næstved d. 23. marts 2025 og for børn i alderen 1,5 - 4 år. Foto: Syddjurs Teater
Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her