Næstved: 891 deltagere var med i Stafet For Livet 2024

Fra 2008 til 2019 har der været afviklet Stafet For Livet i Næstved, hvor arrangementet var helt oppe og runde 3.500 deltagere. I den efterfølgende periode har det vist sig  vanskeligere at gennemføre stafetten bl.a. grundet Corona pandemien. 

Nu har en arbejdsgruppe med erfarne folk ved roret sat sig for, at stafetten skal have et løft og føres videre. Det hele kulminerede i denne weekend, hvor de frivillige havde knoklet med at få alt på plads til den  store 24-timers stafet på  Herlufsholm Stadion. 

Stafet For Livet 2024 nåede i alt  891 deltagere på 20 forskellige hold. Desuden deltog 82 såkaldte fightere.

- En fighter en person der har eller har haft kræft. De starter løbet lørdag med en fighter runde alene, og søndag til allersidst lukker de runden med resten af deltagerne. Der var nok omkring 500 med i lukkerunden, fortæller en af arrangørerne og stafettens logistikansvarlig Kasper Schneider, der er glad for at den genstartede stafet blev en succes. 

-  Der var en helt særlig stemning om natten, hvor der er tid til at fordybe sig i de følsomme tanker, men der var også tid til at hygge sig i teltene ved atletikbanen, fortæller Kasper Schneider.

- Det hold, der indsamlede flest midler ved stafetten , var Det´ Leth, der indsamlede 65.490 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Et andet bemærkelsesværdigt resultat stod Team Enø for, som nåede 29.686 kr. 

Team Tvilling var en del af Team Enø holdet, og Kim Bagger-Jensen fra Team Tvilling fortæller:

- Vi havde en fantastisk dag! Vores mixede hold, kaldet ‘Team Enø’, inkluderede også løbeklubben ‘Løbetosserne’.

- Vi var omkring 95 deltagere på holdet, hvoraf Team Tvilling bidrog med ca. 20 deltagere. Vi var godt repræsenteret hele dagen og aftenen. Om natten var vi to fra Team Tvilling med til at holde stafetten kørende.

- Om morgenen og formiddagen kom flere tilbage, og jeg er stolt over, hvor flot Team Tvilling var repræsenteret gennem hele døgnet.

- Vi havde en fantastisk dag med sjov, spas og selvfølgelig mange kilometer i benene. Vi fejrede også en af vores løbere, der havde fødselsdag, samt en anden løber, der formåede at løbe hele 100 kilometer – hvilket er utroligt flot, siger han.

Det indsamlede beløb skal nu endelig opgøres med udgangspunkt i holdenes mange rundesponsorer.

Arbejdsgruppen bag Stafet for livet har meldt ud, at stafetten nu er er kommet tilbage for at blive. Men vi kan godt bruge endnu flere frivillige, siger Kasper Schneider, der opfordrer til at interesserede frivillige melder sig til via Facebooksiden Stafet for livet - Næstved. 

Stafet for livet finder sted i Næstved sidste weekend i august næste år.


Foto (Privat): En del af Team Tvillings 20 løbere, der var med på Team Enø.






Fotos: Privat
Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her

Vis mere