Ny comedyserie “Sebastian og Vennerne” filmede i Næstved

Af Jan Christensen 

I weekenden 17. og 18. august var Solbakkevej i Næstved omdrejningspunktet for et filmhold, der arbejder på en ny dansk impro comedy serie med titlen “Sebastian og Vennerne”. 11 unge entusiastiske filmfolk var kommet til Næstved for at optage scener til pilotafsnittet til serien, og Næstved Nyt kiggede forbi ved optagelsesstarten lørdag morgen.

Serien er baseret på Laurids Knage Møllers manuskript og optages ikke kun i Næstved, men også med scener fra Bornholm og andre lokalsamfund.

Laurids Knage Møller fortæller, at der ikke er mange, der tør kaste sig ud i comedy-genren, og at Sebastian og Vennerne ønsker at ramme noget i stil med den populære serie “Klovn” fra 00’erne. Optagelserne foregår med håndholdt kamera og en lidt dogmeagtig tilgang.

- Optagelserne i Næstved gik rigtig godt, fortæller producer og indspilningsleder Emil Darchy Thomsen efter to lange optagedage på Solbakkevej og ved Banetoften. Både de lokale beboere og kommunen har været meget behjælpelige, siger han.

Laurids og Emil vil godt allerede nu afsløre en smule af seriens handling. Hovedkarakteren, den bornholmske tv-vært Charlie (spillet af Laurids Knage Møller), drømmer om at blive tv-vært. Hans mål er klart: Han vil arbejde på Danmarks Radio og byde Danmark velkommen sammen med den karismatiske Kåre Qvist. 

På egen vis, forsøger han at skabe den bedste tv-udsendelse, hvor der bliver undersøgt (ifølge Charlie) “vigtige aktuelle emner”: “Hvad synes du om nudister?” og “Har du nogensinde set en nudist?”.

På en villavej i Næstved opsøger Charlie borgere, der ønsker at stille op til interview. Dette bringer ham i kontakt med alt fra en kampsportsudøver til et mærkeligt far-datter-forhold og en middelalderfamilie. Men hans unikke tilgang er ikke uden udfordringer. Mon det er nok til at imponere Kåre Qvist og sikre ham jobbet?

Laurids Laurids Knage Møller fortæller, at serien Sebastian og Vennerne gerne vil gå lige til grænsen, men aldrig over den.

Næstved Nyt spurgte også ind til titlen “Sebastian og Vennerne”. Ifølge producer og indspilningsleder Emil Darchy Thomsen, vil det hele give mening i episode 2, så vi må vente i spænding.

Optagelserne til pilotafsnittet er nu afsluttet, og afsnittet skal klippes færdigt i den kommende tid.  Premieren finder sted i Glumsø Biograf den 16. november 2024. 


Producer og indspilningsleder Emil Darchy Thomsen (tv) og manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller Laurids Knage Møller ved optagelserne i Næstved.
Foto : ISO 4700 Photography - Jan Christensen

En stor del af holdet bag "Sebastian og Vennerne" var samlet til optagelser i Næstved lørdag morgen.
Foto: ISO 4700 Photography - Jan Christensen



Producer og indspilningsleder Emil Darchy Thomsen med klaptræet.
Foto: Presse

Stemningsbillede fra optagelserne i Næstved. Foto: Presse



Foto: Presse

Man kan læse mere om Sebastian og Vennerne serien på IMDb her


Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her

Vis mere