Tennisstjernen Venus Williams gæster Arena Næstved 23. februar 2025



Tennisstjernen Venus Williams gæster Næstved 23. februar 2025. Det afslører Arena Næstved i dag.

- Vi kender Venus Williams  med en ketcher i hånden, et kæmpe smil og guld om halsen, men hun er også en succesfuld iværksætter. Venus Williams  har skabt to virksomheder og overvundet barrierer og udfordringer på sin vej frem, blandt andet ved hjælp af sine erfaringer og styrker som top-atlet.

Den nu 44 årige tennisspiller, lader dog ketcheren blive i tasken, når hun gæster Næstved, men deler fra scenen i et talkshow ud af sin erfaring fra et liv som en af verdens bedste atleter. 
  
Venus Williams har vundet fire olympiske guldmedaljer og 21 Grand Slam-titler, de 14 sammen med sin søster Serena Williams i double, de syv i single.

Hun har gennem hele livet kæmpet sig frem mod sine mål, intet er kommet af sig selv. Venus Williams  bragte i dén grad nyt til en konservativ sportsgren, da hun som kun 14-årig blev professionel og startede sin vilde rejse mod at blive en af de bedste kvindelige sportsudøvere nogensinde. Hun har brudt igennem glasloftet som man siger ”over there”, og i dag er hun dedikeret forkæmper for kvinders empowerment, ligeløn og social retfærdighed.

- Vi har skabt dette event i regi af Event Næstved med erhvervslivet i ryggen, fortæller direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold. Samarbejdspartnerne er NP2 netværket (Næstved Projekt 2) og Sparekassen Sjælland/Fyn,  fortæller han.

- Vi er heldigvis mange som arbejder kontinuerligt på at trække internationale navne til Næstved, og det løfter hele byen og området, når vi går sammen om at skabe attraktive oplevelser ud over det sædvanlige, siger Jakob Brixvold.

Arena Næstved har til arrangementet med Venus Williams ikke søgt om en underskudsgaranti hos Næstved Kommune, oplyser borgmester Carsten Rasmussen til Næstved Nyt.

- Vi glæder os til at få en helt igennem ekstraordinær kvinde på scenen i Arena Næstved, og vi håber publikum vil tage godt imod en kvinde som har opnået succes i en grad, vi sjældent ser. Hun kommer fra ret beskedne kår og er på mange måder indbegrebet af den amerikanske drøm, siger direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold.

Billetter fra 380 kroner + gebyr sælges fra søndag den 1. september klokken 10.00.

Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her

Vis mere