Bodil Jørgensen trak fulde huse til foredrag i Hjerteforeningen i Næstved

Hjerteforeningens 450 billetter til et foredrag med Bodil Jørgensen blev revet væk på bare 23 timer, da foreningen for nylig annoncerede, at den folkekære skuespiller ville komme til Næstved og holde foredrag om sit liv.

Ved foredraget, der blev holdt i går hos VUC i Teatergade kunne publikum høre om Bodil Jørgensens liv og ukuelige og positive livsmod.  Foredraget var krydret med en del alvor og anekdoter fra karrieren indenfor teater, film og tv. 

Bodil Jørgensen bjergtog fuldstændig sit publikum med sin åbenhjertighed og imødekommenhed. I foredragets pause stod hun endda til rådighed for personligt at hilse på alle de publikummer, der ville veksle et par ord med hende, have en autograf eller tage en selfie. Og køen var rigtig lang, men Bodil Jørgensen tog sig tid til hver og en.
 
14-årige Emma fra Næstved var en af de yngste publikummer. Hun er stor fan af Badehotellet og går selv rigtig meget op i teater. Og så drømmer hun også selv om at om at blive skuespiller en dag. 

I foredragets pause blev det både til en autograf fra Bodil Jørgensen og en lille snak med hendes store forbillede om skuespillerdrømmene. 

At også alle øvrige 449 publikummer fik sig en oplevelse ud over det sædvanlige, det herskede der slet ingen tvivl om i går ved foredraget i Teatergade.

14-årige Emma er stor fan af Badehotellet, og fik Bodil Jørgensens autograf i en bog om Badehotellet.  

 Anders Gjesing takkede på Hjerteforeningen i Næstveds vegne Bodil Jørgensen 
for et fantastisk foredrag.

Det var en yderst oplagt og imødekommende Bodil Jørgensen, der onsdag gæstede  Næstved.

Fotos: Jan Christensen / ISO 4700 Photography


 Fotos: ISO 4700 Photography

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere