Næstved city: Store og små med benzin i blodet dukkede op til oplevelser og shopping

Store dele af bymidten var fredag afspærret, og massevis af køretøjer var rykket ind på gader og stræder. Næstved City havde lagt et imponerende program med udstillinger, musik og underholdning til eventen, der havde fået temaet benzin i blodet.

Det var tydeligt, at arrangørerne i Næstved Cityforening havde ramt plet med denne aktivitet, og citychef Nicolaj Lund Jensen kunne op til eventen glæde sig over en ekstra overraskelse, da Næstveds borgmester Carsten Rasmussen i tirsdags overrakte ham Visit Sydsjælland & Møns pris som årets ildsjæl.

Epinion har i løbet af 2023 gennemført en kendskabs- og omdømmeanalyse for Næstved Kommune. Formålet med undersøgelsen var at få indsigt i kendskabsgraden til kommunen, og hvordan kommunen opfattes som en besøgs- og oplevelseskommune blandt borgere, som ikke er bosat i her.

Mulighederne for shopping og indkøb i Næstved Kommune er en af Næstveds styrkepositioner, og  borgerne fra nabokommunerne finder shopping og indkøbsmulighederne i Næstved Kommune appellerende, viser rapporten.

Nicolaj Lund Jensen tiltrådte som citychef i april sidste år, og siden har han og medarbejderne udviklet og gennemført flere nye tiltag.

Fredagens Benzin i blodet event var ingen undtagelse og aktiviteterne foregik mange forskellige steder i bymidten, hvor mange tusinde gæster i alle aldre var kommet til. Samtidig var der rig lejlighed til både shopping og til at nyde lækker mad og drikke i de forskellige food trucks eller på byens cafeer og restauranter.



Se videoen fra Benzin i blodet 2024 herunder:













Fotos og video: ISO 4700 Photography


Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere