Direktøren for Center for Dagtilbud og Skole Jan Milandt fratræder

Den ene af Næstved Kommunes fire direktionsmedlemmer Jan Milandt fratræder med omgående virkning. Det oplyser Næstved Kommune i en pressemeddelelse søndag aften.

Der var indkaldt til et ekstra byrådsmøde søndag aften, hvor aftalen om fratrædelsen og økonomien i forbindelse hermed blev godkendt af byrådet.

Fratrædelsesaftalen indebærer, at Jan Milandt er blevet fritaget for tjeneste i opsigelsesperioden, og derfor ophører hans virke som direktør i Næstved Kommune med det samme. Jan Milandt forlader jobbet efter omkring tre et halvt års ansættelse i Næstved Kommune.

- Jan Milandt har været direktør for børne- og ungeområdet i en periode med store forandringer. Jeg vil gerne takke ham for indsatsen. I Næstved Kommune er vi nu et andet sted, der kalder på en anden profil og en ny tilgang, udtaler borgmester Carsten Rasmussen.

Økonomiudvalget har besluttet at genopslå stillingen som direktør for børne- og ungeområdet hurtigst muligt. Det forventes, at der er ansat en ny direktør pr. 1. august 2024, oplyser kommunen i pressemeddelelsen.

Direktionen vil fordele opgaverne og ansvaret mellem sig, indtil en ny direktør er på plads. Jan Milandts nettoløn blev  i april sidste år af Næstved Kommune oplyst til til 1.275.002 kr. årligt. 


Jan Milandts fratrædelse kommer samtidig med, at der ved budgetkontrollen 1. marts 2024 er estimeret en budgetoverskridelse på omkring 58 mio. kr. for 2024 i Center for Dagtilbud og Skole.


Byrådets debat d. 30. april 2024 om den store estimerede budgetoverskridelse kan ses her: 


Kilde: Kommune TV / Næstved Kommune''





Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere