Oplev Jason Watt i Glumsø Bio med foredraget "Fordi jeg vil"


Onsdag d. 29. maj 2024 kl. 19 kan man i Glumsø Biograf og Kulturhus møde Jason Watt.

Oplev et foredrag med én af Danmarks bedste racerkørere gennem tiden. Som tilhører vil du komme hele følelsesregistret igennem. Trods Jason Watts barske historie bliver foredraget leveret med masser af humor, charme og nærvær.

Foredraget ”Fordi jeg vil!” tager udgangspunkt i Jason selvbiografi af samme navn. Bogen blev straks efterudgivelsen en bestseller, da den toppede de fleste boghitlister i Danmark.

“Fordi jeg vil” er et inspirerende foredrag om mod, engagement, viljestyrke, motivation og dét at arbejde fokuseret for at nå sine mål via vedholdehed og ikke mindst viljen til at VILLE.

Vindermentalitet, vilje og betydningen af at sætte sig mål, små såvel som store, er nøgleordene for foredraget. Jason fortæller med udgangspunkt i sin egen måde at tackle tilværelsen på, hvor han kommer ind på sin kamp tilbage til livet. Om et comeback i motorsporten, der gennem årene lærte ham, at selv de mest håbløse situationer kan vendes til sejre.

Jason fortæller åbenhjertigt om tankerne i den svære tid efter sin ulykke, der gjorde ham lam fra brystet og ned. Men han kommer også ind på sit liv i dag, hvor han på mange måder har overvundet sit handicap – set udefra i hvert fald -, og hvordan det ikke altid er den solstrålehistorie, vi præsenteres for i blade og på TV. Ikke mindst når det gælder det faktum ikke at være i stand til at være en fysisk aktiv far til sine tvillinger.

Billetter købes hos Glumsø Bio her


PR-foto




Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere