NÆSTVED: 18-årig varetægtsfængslet efter fund af pistol i bagagerum

Fredag fik politiet en anmeldelse om, at en bil havde kørt mod færdselsretningen i Ramsherred, og da bilen vendte om, stødte den ind i en parkeret bil. Kort efter fandt politiet frem til uheldsbilen, der nu var parkeret på Banegårdspladsen, og her traf politiet en 18-årig mand fra Ringsted, som også havde nøglerne til bilen. 

Han forklarede, at en bekendt havde kørt bilen, men nu var stukket af. Politibetjentene undersøgte bilen, og i bagagerummet fandt de en pistol, der var pakket ind, men der var dog ingen ammunition. Den 18-årige blev anholdt klokken 12.15 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om skydevåben.

 Politiets efterforskning førte til, at en 17-årig mand blev anholdt i Ringsted klokken 17.40, og den 17-årige blev også sigtet for overtrædelse af straffeloven. Begge de anholdte blev fremstilles i grundlovsforhør lørdag, og her blev de varetægtsfængslet frem til den 26. september.

Sigtelsen lyder besiddelse af skydevåben på et offentligt sted.

Hvis anklagemyndigheden rejser tiltale, og hvis der afsiges dom, er der udsigt til en ubetinget fængselsstraf på to år og seks måneder.



Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder