Næstved: Kæmpe høstfest trak masser af folk til bymidten

Bymidten summede fredag af liv med masser af Høstfest stande fyldt med lækre, lokale råvarer og produkter. Og så var der oven i stråhatten også masser af musik, sjove aktiviteter for børn, spændende talks og meget mere at opleve.

Axeltorv var fyldt med masser af mennesker og god stemning, og også Heino Hansen havde lagt vejen forbi høstfesten. Ikke for at optræde men bare for at nyde stemningen og en kold øl med nogle venner.

I Ringstedgade var det rigtig populært for de yngste at designe og fabrikere sin egen kæphest, og der var også opstillet en lille bane, hvor hestekræfterne kunne afprøves. Overalt i byen var der desuden smagsprøver, gode tilbud og boder med alt mellem himmel og jord at besøge for både store og små.

Det flotte sensommervejr satte tillige prikken over i´et for det rigtig flotte arrangement, som Cityforeningen stod bag.  

Heino Hansen nød den gode Høstfest stemning på Axeltorv


Kasper Laursen (tv) og Oliver Hansen fra det lokale MaetMeals bød på smagsprøver i Ringstedgade. Tidligere stod de to iværksættere bag Citatplakat med stor succes.

Filur is er altid populært blandt de mindste










Fotos: ISO 4700 Photography - Jan Christensen

Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder