Dyrenes Beskyttelse efterlyser: Hvem i Næstved mangler en slange på 1 meter ?

Kornsnogen her blev fundet i et hus i Næstved. 
Foto: Dyrenes Beskyttelse
 

En kornsnog på ca. 1 meter er blevet fundet i et hus i Næstved, og blev 8. april 2023 indleveret til Dyrenes Beskyttelses Internat i Roskilde.

- En omsorgsfuld henvender fra Næstved fandt kornsnogen, men desværre ved vi ikke, hvor den blev fundet, da henvenderen ikke har oplyst det, fortæller Benjamin fra Roskilde Internat. Henvenderen havde heldigvis et terrarium derhjemme og besluttede at beholde slangen i næsten 2 måneder, mens vedkommende selv forsøgte at finde dens ejer, fortæller Benjamin.

- Ingen ejer henvendte sig dog til henvenderen, så vedkommende kontaktede derfor vores vagtcentral 1812 for at få hjælp. Da de ikke selv kunne beholde slangen, blev den så indleveret hos os i Roskilde, fortæller Benjamin fra Dyrenes Beskyttelse.

- Slangen, som vi har døbt Cornelius, har det fint, selvom den måske er lidt tynd efter en mulig periode uden mad. Den spiser som den skal og opfører sig normalt som en kornsnog, fortæller han.

- Nu skal Cornelius forbi vores dygtige dyrlæge til et sundhedstjek. Hvis slangen ikke fejler noget, lægger vi den op til adoption og sørger for, at den kommer ud til et godt hjem.

- Kornsnoge er helt almindelige som hobbydyr, og vi håber, at Cornelius snart finder et kærligt hjem, hvor den kan trives, siger Benjamin fra Roskilde Internat.

Cornelius befinder sig pt. på Roskilde Internat under v-nummer 6004. 

Læs mere om fremlysningen af slangen her

FAKTA:

Kornsnogen (Pantherophis guttatus) er en snog, en ugiftig slange, der i naturen kvæler sit bytte. Dens naturlige habitat er i det sydøstlige USA.

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere