Kultur- og Idrætsudvalget vil støtte kvindefodbold i Næstved med 300.000 kr. årligt

På sit møde den 8. april 2024 traf Kultur- og Idrætsudvalget i Næstved Kommune beslutning om øget støtte til kvindefodbold og talentudvikling i  Næstved HG Fodbold.

Næstved HG er for andet år i træk med i kvalifikationsspillet til Gjensidige Ligaen. Samtidig er holdet i denne sæson helt fremme i semifinalen i pokalturneringen, hvor sidste års pokalvinder FC Nordsjælland venter i to kampe 27. april på udebane og 18. maj 2024 på hjemmebane.

Kultur- og Idrætsudvalget besluttede 8. april 2024 at forhøje aftalen  med 150.000 kr. årligt, hvilket betyder, at Næstved Kommune nu vil støtte med 300.000 kr. per sæson for markedsføringsaftalen med Mærk Næstved.

Aftalen indebærer bl.a. at Næstved HG Fodbold, skal eksponere Mærk Næstved på spilletøj, på bandereklamer, på hjemmeside, Facebook og forskellige markedsføringsmaterialer.

Markedsføringsaftalen er blevet forlænget til den 30. juni 2025, så aftalen skal behandles igen, når øvrige markedsføringsaftaler udløber ved udgangen af juni 2025. Der er samtidig fastlagt en forudsætning om, at Næstved Herlufsholm Fodbold skal spille i 1. division eller i Kvindeligaen for at kunne opnå støtte. 

Det blev på Kultur- og Idrætsudvalgets seneste møde også besluttet, at administrationen skal forelægge en ny sag til efteråret om de fremtidige markedsførings- og partnerskabsaftaler.


Stortalentet Hanna Jørgensen fra Næstved HG Fodbold blev hædret ved Næstved Sport Awards for nylig. Nu er der hele 300.000 kommunale sponsorkroner på vej til klubben.

Foto: ISO 4700 Photography




Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere