Peter Bonde bliver tilknyttet talentarbejdet i Næstved Boldklub, Næstved IF og HG Fodbold

- Tavlen er vasket ren, og Peter Nielsen og jeg har fået talt alle følelserne igennem, fortæller Peter Bonde til Næstved Nyt mandag eftermiddag efter udmeldingen om, at han har fået nyt job hjemme i Næstved.

1. juli 2024 starter Bonde overraskende i en ny stilling i HG og NIF. I de seneste seks måneder har han været ansat i Slagelse Boldklub som akademichef. Samtidig har Peter Bonde været supervisor på DBU´s PRO-træneruddannelse for bl.a. Brøndby IF på herre- og kvindesiden samt for den assisterende træner på kvindelandsholdet.

- Jeg skal fra 1. juli i år være med til at udvikle dygtige spillere og trænere i de to klubber, som er i mit blod, fortæller Peter Bonde.

Det er et tværgående samarbejde henter Næstved Boldklub, Næstved IF og HG Fodbold, der får Peter Bonde til at vende hjem som Head of Coaching på fuldtid. Han kommer til at virke i Talentcenter Sydsjælland og i HG´s talent set up for piger, hvorfor han både får sin gang på Rolighedsvej og Herlufsholm Allé.

- Peter Bondes profil og ikke mindst kompetencer er spot-on til vores arbejde med at udvikle både drenge- og pigespillere til herre- og kvindedivisionen samt at udvikle vores egne trænere. På sigt drømmer vi om, at kunne udfylde staben med egenudviklede trænere på både herre- og kvindesiden.

- Udvikling af egne talenter og trænere gennem Talentcenter Sydsjælland er et vigtigt element i vores strategi og at Bonde nu er med ombord sammen med den øvrige organisation i Talentcenteret og i HG, glæder mig og giver mig ro i maven og en overbevisning om, at vi lykkes”, siger direktør i Næstved Boldklub Peter Nielsen i en pressemeddelelse.
 
Også hos Næstved IF Fodbold vækker det stor glæde. Formand David Schjelde udtaler:

- Næstved IF Fodbold har, siden afskeden med Peter Bonde sidste år, haft et ønske om at sikre, at han forblev en elsket del af Næstveds fodboldmiljø. Efter gode samtaler med Næstved Boldklub og vores venner i HG, og siden Bonde, er vi kommet frem til en løsning, der passer alle parter godt. Bonde kommer tilbage til glæde for spillere på tværs af klubber, trøjer og køn. 

- Vi kan sammen tilbyde Bonde en fuldtidsstilling, og Næstved får hermed en koordineret indsats for fodbolden, der skal styrke talentudviklingen for både piger og drenge, slutter David Schjelde.

Peter Bondes arbejdsområde dækker også et vigtigt og prioriteret område i HG.

Formand for HG Fodbold Peter Ditlevsen siger om ansættelsen af Peter Bonde:

- Vi er utrolig glade for, at Peter Bonde har takket ja, til det her fantastiske projekt. Næstved IF Fodbold og HG Fodbold har igennem de seneste to år haft et rigtig godt samarbejde omkring talentudviklingen på drengesiden og det vil vi fortsætte med. Med Peter Bondes ansættelse får vi nu også mulighed for at udvikle vores trænere fra HG pigetalent. 

Peter er en rigtig stor kapacitet med indsigt og viden, som kun få andre Head of Coaching i Danmark har. Peters personlighed og engagement rammer lige ind i hjertet på de værdier, vi har i HG. Det bliver et unikt samarbejde mellem de to største klubber på Sydsjælland, til stor gavn for både pige- og drengefodbolden. Vi glæder os på HG´s, Næstved Talents, Næstved Boldklubs og Næstved/HG´s vegne til at udvide vores samarbejde på tværs af klubberne, lyder det i en fælles pressemeddelelse. 

Rollen som Head of Coaching er blevet ledig da nuværende Head of Coaching Kenneth Gangsted, fremover skal fungere som sportslig- og strategisk ansvarlig i Talentcenteret.
 
Bonde er blevet udstyret med en flerårig aftale.

- Det føles godt det her, siger Peter Bonde i en kommentar til Næstved Nyt om hans nye job hjemme i Næstved. Men havde du spurgt mig for en måned siden, så ville jeg ikke have troet det, siger han.


Peter Bonde bliver fra 1. juli 2024 tilknyttet talentarbejdet i Næstved Boldklub, Næstved IF og HG Fodbold.  Foto: ISO 4700 Photography




Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere