Katrine Gjesing fra Børnekulturhuset modtog pris fra Kulturkongen

På børneteaterfestivalen KLAP i Esbjerg modtog børnekulturkonsulent Katrine Gjesing fra Børnekulturhus Næstved torsdag Kulturkongens  børneteaterarrangørpris.

Kulturkongen.dk er et landsdækkende kulturnetværk og i motivationen for at prisen skulle gå til Katrine Gjesing lød det, at der er gejst til de voksne, der er gejst til mødet med forestillingerne og der er nyhedsvækkende detaljer til store og små, når Børnekulturhuset inviterer til teater.

Teatercentrums direktør, Dorthe Skøtt Bébe, sagde derudover i sin motivering bl.a.:

Prismodtageren er mere grundig end de fleste, når forestillingerne skal vælges. Forud for hver festival henter hun inspiration og anbefalinger i sit netværk. Sammen med et lille udvalg fra skole og daginstitutioner udvælger hun nøje det, hun finder helt rigtigt til sit lokalområdes børn.

Det er 2. gang prisen går til Næstved Kommune, da Torben Nielsen i 2014 var den første modtager af prisen. Næstved Teater har desuden i 2012 modtaget Kulturkongens pris som årets voksenteaterarrangør.

Katrine Gjesing har været børnekulturkonsulent i Næstved Kommune siden 2018.


Katrine Gjesing, børnekulturkonsulent i Børnekulturhuset i Næstved, modtog Kulturkongens Børneteaterarrangørpris 2024. Foto: Søren K. Kløft, Teateravisen

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere