Fotoserie: Kig med indenfor i Næstveds nye svømmehal

Interessen var meget stor da Næstved Kommune lørdag d. 6. april 2024 havde inviteret på rundvisning i  Næstveds nye svømmehal i Stenlængegårdkvarteret. 

Adressen for den nye svømmehal bliver Vandets Kvarter 1, og svømmehallen får 100 parkeringspladser herunder også el-ladestandere. Svømmehallen ligger ikke langt fra togstationen Næstved Nord. 

Centerchef Kim Dawartz fra Næstved Kommune fortalte ved rundvisningen at svømmehallen, der i alt vil koste ca. 257 mio. kr. ventes at stå færdig sidst i 2024 og med ventet åbning først i 2025. 

Den nye svømmehal er opdelt i 3 hovedrum, så flere brugergrupper kan benytte hallen samtidig.

Svømmehallen indeholder 50 meter bassin, 25 meter bassin med vipper og udspringsplatform, varmvandsbassin med spa og saunaer samt morskabsbassiner med vandrutsjebane.

Kultur- og Idrætsudvalget skal have en indledende drøftelse af åbningstider og billetstruktur mandag d. 8. april 2024. De nye vand- og svømmefaciliteter er tiltænkt at være tilgængelige i tidsrummet 06:00 til 23:00 alle ugens dage, og har et forventet årligt antal besøgende på 300.000 personer.

Afdelingen med varmtvandsbassin, boblebad og saunaer i den nye svømmefacilitet giver mange muligheder for at svømmecenteret kan have arrangementer og aktiviteter samtidig med, at det vil være et attraktivt område for de offentlige brugere. Patientforeninger, aftenskoler og babysvømmehold kan umiddelbart fylde hverdagene ud fra kl. 10.00-19.00, fremgår det af dagsordenen til Kultur- og idrætsudvalgets møde. Her skal udvalget også drøfte, hvordan udvalget vil prioritere fordelingen af vandtiderne i varmtvandsområdet med hensyn til behov, økonomi og efterspørgsel.

Næstved Nyt var lørdag med på rundvisningen i den nye svømmehal og nedenfor kan du få et kig indenfor:



Centerchef Kim Dawartz fra Næstved Kommune i gult var en af rundviserne i Næstveds nye svømmehal.  


Et kig ned i teknikkælderen

Her kommer et 50 meter bassin til konkurrencebrug



Fra 25 meter bassinet og morskabsbassinerne vil det blive muligt at gå udenfor, hvor der ud mod den lille sø etableres en terrasse, hvor man kan sole sig.


Spabassin med plads til 8 personer

Varmtvandsbassinet med spa i baggrunden

Foyerområdet med salg af billetter, mad og drikke m.v. 



Indgangspartiet til den nye svømmehal, dog kan man ikke parkere som bilerne på billedet. Her skal der nemlig etableres et torv med vandaktiviteter. 

Fotos: ISO 4700 Photography - Jan Christensen






 

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere