Faster Cools Juletræsfest 2023

Foto: Jan Christensen

Næstved: Faster Cools Juletræsfest er en begivenhed, der bringer julestemningen til live med en blanding af musik, dans, og sjov for hele familien. Med en række underholdende indslag, der garanterer masser af latter og glæde, er denne fest det perfekte sted at fejre julen.

Festen byder på en perlerække af sjove, poetiske og lattervækkende indslag, der giver rig lejlighed til at få rørt både nissekrop og julehjerte. Det forlyder, at DJ Flæskesteg, der sidste år var juletræsfestens helt store hit, kommer igen. Rygterne fortæller også, at hun tager sin fætter, Sofakartoflen, med!

Faster Cool, alias Camille í Dali, er både værtinde og “sanglærke” og står i front for det velspillende orkester “Julegodter”. Orkesteret består af Niels Oldin på saxofon og klarinet, Søren Lund på klaver, Jacob Brandt på bas, og kapelmester Jens Ulrik Simonsen på trommer.

Drillenisserne Niels-Peter Kløft, Camilla Vindeby, og Niels Grønne indgår også i showet. De har alle ærmerne fyldt med løjer og er under Faster Cools kommando, men er som sædvanligt særdeles svære at styre.

Selveste julemanden har minsandten meldt sin ankomst. Han vil både synge og danse med publikum og medbringer efter sigende en sæk med godter.

Der serveres forfriskninger og kage undervejs i festen. Siddepladserne er unummererede, så det er først til mølle. Festens varighed er ca. 120 minutter.

Kom og oplev en uforglemmelig juletræsfest med Faster Cool og hendes muntre hold. Det bliver en dag fyldt med julestemning, musik, og sjov for hele familien!

Tids og sted: Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag d. 16/12 2023 kl. 14 og søndag d. 17/12 2023 kl. 14  

Billetter fås på fastercool.dk

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere