Oplev Nisseballade i Bjældeved for 34. og sidste gang


Foto: Jan Christensen


Så er det snart tid til at synge allersidste vers i den populære juleforestilling ‘Nisseballade i Bjældeved’. Forestillingen har været en fast tradition på Næstved Musikskole siden 1990, men i år bliver det sidste gang, at de musikglade nisser optræder på scenen. Gennem årene har mange hundreder børn deltaget i forestillingen. 

Forestillingen er skrevet af Hanne Winther Knudsen og Jens Olsen, som også står for indstuderingen af de mange sange og musiknumre. Hvert år introduceres en ny ‘Årets Julemelodi’.

I forestillingen møder vi komponisten Axel E. Rando og hans nissevenlige frue Ritt, som bor i den lille hyggelige by Bjældeved. Her får komponisten til opgave at skrive årets julemelodi, men det er ikke så let, når en flok drillenisser gør livet surt for ham. Samtidig lokker byens orkester og værtshus med fest og musik. Vil det lykkes komponisten at skrive årets julemelodi? Vil nisserne finde ud af at samarbejde? Og vil det blive jul i Bjældeved?

Forestillingen er fyldt med humor, charme og julestemning, og der er noget for alle aldre. Der er syngenisser, søde nisser, frække nisser, gammelnisser, kravlenisser, gymnastiknisser, grød-i-gryde-nisser, sultne nisser, hjælpenisser, tøndenisser, musiknisser, mirakelnisser, bombenisser, rydde-op-nisser, fejenisser, jubilæumsnisser, jodlensser, tryllesignalsnisser, inspirationsnisser, turde-tørre-nisser, dørnisser, nisseølsnisser, bænkevarmernisser og mange flere.

Forestillingen har premiere tirsdag den 19. december 2023 kl. 18.00 og spiller igen onsdag den 20. december kl. 18.00. Billetter kan bestilles på musikskolens kontor eller på mail. Prisen er 40 kr. pr. person, og der er gløgg og saft efter forestillingen.

Kom og se Nisseballade i Bjældeved for 34. og sidste gang, og få en uforglemmelig juleoplevelse med familie og venner.

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere