Succes med stort Luciaoptog i Næstved by

Foto: Jan Christensen

Onsdag den 13. december inviterede Næstveds bylivsgruppe, Næstved by People, og Næstved City alle Næstveds borgere til et stemningsfuldt luciaoptog. Optoget fandt sted fra kl. 16.30 til 17.30 og startede på tre forskellige steder i bymidten: Næstved station, Sct. Peders Kirkeplads og ved springvandet i Ringstedgade. Tre forskellige kor, fra henholdsvis Herlufsholm Skole, Sct. Jørgens Kirke og Koret First Choice deltog og mange hundrede børn og voksne var mødt op. 

De tre lokale kor satte optogene i gang fra tre forskellige startsteder, og alle samledes til sidst på Axeltorv. Her blev julen og lyset sunget ind med fire julesange, hvilket skabte en skøn julestemning. De tre kor sang Santa Lucia, Nu tændes tusind julelys og På loftet sidder nissen med sin julegrød og endelig var også Dejlig er jorden på programmet.

Borgerne blev opfordret til at følge med fra et af startstederne eller komme ned på Axeltorv for at være med til at skabe en hyggelig atmosfære med sang og hygge. De, der havde lys, lyskæder eller andet, der kunne være med til at lyse gader og stræder op.

Arrangementet var en stor succes, og det var tydeligt, at Næstveds borgere nød at være en del af denne særlige begivenhed. 

Videoer fra optoget kan ses herunder:






Video: ISO 4700 Photography

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere