Donation sikrer 10 dagelever fuldt betalt 3-årig uddannelse på Herlufsholm Skole


Foto: ISO 4700 Photography


Takket være en større donation har Herlufsholm Skole oprettet et nystartet scholarship-program fra februar 2024, oplyser skolen på deres hjemmeside. 

Det nye program giver Herlufsholm Skole muligheden for at tilbyde 10 unge mennesker et fuldt betalt 3-årigt ophold som dagelev i skolens gymnasium i enten STX eller IB (International Baccalaureate). De elever, der optages, vil få betalt skolepenge, studieture samt skolebeklædning for deres fulde 3-årige forløb.

Skolens dagelev-scholarship er et helt nyt tiltag, og starter til skoleåret 2024/2025. Forudsætningen for at ansøge er, at man som elev har mod på og overskud til at engagere sig i en ekstraordinær ungdomsuddannelse i unikke historiske rammer, og hvis forældre ikke selv har økonomisk råderum til en skolegang på Herlufsholm Skole.

- På Herlufsholm arbejder vi med det hele menneske, som skal gå foran og tage ansvar – for sig selv, for hinanden og for det fællesskab, vi alle er en del af. Det gør vi gennem personlig udvikling, faglighed og fysisk aktivitet, fremgår det af skolens hjemmeside.

- Vi ønsker at give engagerede og talentfulde unge mulighed for at dygtiggøre sig til deres eget og fællesskabets bedste. Vi er levende interesserede i at udvikle skolen, vores elever og os selv – menneskeligt såvel som fagligt. 

- Vi har fokus på at se den enkelte elev, fordi alle elever på Herlufsholm skal have en tryg hverdag. Vi støtter og udfordrer vores elever til både faglig og personlig udvikling gennem høj faglighed, ekstraskolære aktiviteter og en tolerant hjælpende kultur, oplyser skolen i præsentationen af det nye scholarship.

Herlufsholm Skole ønsker at høre fra interesserede ansøgere senest mandag den 26. februar 2024. Der er også mulighed for at besøge skolen til Åbent hus den 24. februar 2024. Man kan læse mere om Herlufsholm Skoles dagelev-scholarship og ansøge via skolens hjemmeside.

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere