Lokalpolitiet i Næstved var på stor rundtur i kommunen


Lokalpolitiet benyttede onsdagen til at besøge indkøbscentre, ungdomsklubber og steder, hvor det er kendt, at der samles mange mennesker. Dagen startede på Snerlevej og Valmuevej om formiddagen, hvor betjentene lidt senere på Dehnsvej havde fat i to drenge, der smed affald på gaden.

Drengene blev venligt vejledt om at samle op efter sig, hvilket de straks gjorde. Om eftermiddagen fortsatte patruljen til Nygårdsvej og gennem Næstved Storcenter. Vejen faldt endnu engang forbi Snerlevej, et område, hvor der i et stykke tid har været episoder med ulovlige stoffer,

Lokalpolitiet var også på besøg på Snerlevej for en uge før siden med den mobile politistation. Her fik man fik talt med rigtig mange af områdets beboere i løbet af de 12 timer lokalpolitiet var derude, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tilbage til lokalpolitiets rundtur i kommunen onsdag bød aftenen på flere stop. Politiet besøgte både banegården i Næstved, skaterbanen i Grønnegade og Marskgården på Marskvej for at hilse på borgerne. Der blev også tid til et besøg i Fuglebjerg i ungdomsklubben og på Byagervej ved multihuset, hvor betjentene fik en god snak med nogle unge om politiets arbejde.

Også ungdomsklubben i Glumsø fik besøg om aftenen. Her viste mange unge interesse for at høre mere om politiets arbejde. Dagen var et eksempel på lokalpolitiets løbende indsats for at skabe tryghed og forebygge kriminalitet i Næstved.

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere