Obama kommer til Næstved: En fest for alle

Den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, vil besøge Næstved den 15. marts 2024. I den anledning er der arrangeret en række begivenheder, der er åbne og gratis for alle borgere.

Foreløbigt er følgende events annonceret:

Næstved Ungeråd inviterer til pizza og politik

Den 4. marts 2024 fra kl. 18.00 til 20.00 inviterer Næstved Ungeråd byens unge til en aften med pizza og politik på JB10 - Jernbanegade 10. Her vil de unge få mulighed for at diskutere, hvordan de kan være med til at skabe forandringer. Aftenen slutter med en rap battle, hvor Klaskefar og Ham Den Lange vil freestyle over deltagernes tanker og ideer.

Eksperternes blik på USA - præsidentvalg i et delt land

Den 6. marts 2024 fra kl. 19.30 til 21.00 kan du blive klogere på det amerikanske præsidentvalg med forfatter og debattør David Trads og kulturredaktør på Berlingske Birgitte Borup. Arrangementet finder sted i Herskabsstalden, Rønnebæksholm. Her vil du kunne høre om, hvordan popstjernen Taylor Swift påvirker det kommende præsidentvalg, hvad der er sket med den fundamentale tillid til samfundet i USA, og hvad Obama mon ville gøre, hvis han var præsident i dag.

Amerikansk fest i bymidten

På dagen for Obamas besøg, den 15. marts 2024, inviteres alle til en amerikaner-fest i Næstved City fra kl. 10.00 til 20.00. Der vil være gratis aktiviteter for både store og små. Arrangementet er også for dem, der ikke har billet til ‘An Evening with President Obama’ i Arena Næstved. Yderligere information vi følge lyder det fra Næstved Kommune.


Tilmelding til de nævnte tre gratis events foregår her


Foto: Næstved Kommune





Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere