Næstved: Indbrudstyv med koben i tasken løb direkte i favnen på politiet

En 29-årig mand fra Næstved blev mandag formiddag anholdt af politiet, efter han havde forsøgt at bryde ind i et hus på Hvedevænget. Han blev opdaget af beboeren, som forfulgte ham sammen med en anden mand. Politiet fandt både et koben og narkotika på den anholdte, som nu er sigtet for flere indbrud og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Det var et tilfælde, der gjorde, at politiet var på det rette sted på det rette tidspunkt. En patrulje var på vej ad Hvedevænget, da de så en mand komme løbende ud fra et hus. Han blev skarpt forfulgt af to andre mænd, der råbte efter ham. Politibetjentene standsede den flygtende mand, som viste sig at være en 29-årig mand fra lokalområdet. Han havde en taske med et koben med sig, som han havde brugt til at forsøge at brække et vindue op i huset. Men beboeren var hjemme og overraskede indbrudstyven, som tog flugten. 

Politiet anholdt den 29-årige klokken 10.43 og sigtede ham for forsøg på indbrud. Ved en visitation fandt de 0,2 gram amfetamin på ham, og da de ransagede hans bopæl, fandt de yderligere 15,5 gram heroin og flere effekter, der kan stamme fra andre indbrud. Politiet har foreløbigt sigtet den anholdte for fire andre indbrud, som er sket forskellige steder i Næstved.





Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere