Folk strømmede til da ny Rema butik åbnede i Næstved

REMA 1000 åbnede torsdag en ny butik i Næstved på Ved Åsen 2. Butikken markerer discountkædens butik nummer 390 i Danmark. 

Købmanden bag den nye butik er 35-årige Jakob Rasmussen, som er født og opvokset i Næstved. Med hele 19 års erfaring fra detailbranchen og 10 år i discountkæden, herunder 5 år som REMA 1000 købmand på Parkvej i Næstved, er Jakob en erfaren og lokal herre, der byder kunderne velkommen i byens nye REMA 1000.

Allerede fra kl. 7 om morgenen begyndte de første kunder at dukke op, til trods for at den officielle åbning først var kl. 8. I køen blev de mødt af købmand Jakob Rasmussen og butikkens personale, der sammen med forskellige leverandører dagen i gennem bød på gratis kaffe, pølser og også helstegt pattegris fra Helles Spisekammer.

- I butikken har jeg 27 ansatte, og der var nok at se til på åbningsdagen, hvor der sidst på dagen var omkring 130 kunder i timen, fortæller en glad og travl købmand Jakob Rasmussen til Næstved Nyt.



Helles Spisekammer havde tilberedt 45 kg. helstegt pattegris og uddelte gratis smagsprøver ved åbningen af den nye Rema i Næstved.


Fotos: ISO 4700 Photography / Jan Christensen


Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere