Vild start i Næstved som nye Volkswagen forhandlere

I de første måneder af 2024 har Volkswagen-forhandlere i hele Danmark meldt om en stigning i aktiviteten. Den øgede travlhed skyldes både prøvekørsler og salg, med en særlig interesse for elbiler.

- Som nye Volkswagen forhandlere i Næstved har det været en hel vild start, med så mange besøgende og ikke mindst det store antal biler som kunderne har bestilt. Vi har i januar og februar nærmest bestilt lige så mange ID-biler, som forretningen solgte hele 2023, siger indehaverne Tim og Nicklas Daugberg.

- Det må siges at være en god start og vi er meget ydmyge og taknemmelig for den tillid kunderne har vist os, som nye ejere af forretningen her i Næstved, men samtidig også imponerede over hvor meget personalet har bakket op, i en overtagelsesperiode med bemanding lige til den lave side,  siger de to indehavere.
 
Den 29. marts er det 50 år siden, at det første eksemplar af den ikoniske Golf løb af samlebåndet i Wolfsburg. Siden 1974 er det blevet til mere end 37 millioner solgte enheder, hvilket gør Golf til en af de mest succesfulde bilmodeller i verden. 

Det markerer Volkswagen lige nu med introduktionen af den nye opgraderede Golf 8.5, som man kan høre mere om hos Næstved Autocenter på Bassinbuen 24.


Tim Daugberg, til venstre - flankeret af hans bror og medindehaver Nicklas.
Foto: Volkswagen Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere