Næstved: Kørte vanvidskørsel i bymidten men blev anholdt i Gelsted efter at have tabt forhjulet

Det bliver til en længere stribe sigtelser for forskellige færdselslovsovertrædelser til en 36-årig mand fra Bjæverskov, som natten til lørdag kørte vanvidskørsel i Næstved og omegn.

Køreturen tog sin begyndelse i Ramsherred, hvor en politipatrulje holdt parkeret. Til betjentenes overraskelse kom en bil kørende mod dem fra Jernbanegade imod ensretningen, og da de ville forhindre bilistens videre færd, fortsatte han gennem byen og med høj fart ræsede han blandt andet over Axeltorv og retur gennem Ramsherred, hvor der var mange nattegæster på gaden.

Ingen kom dog noget til, og bilisten fortsatte sin kørsel i Næstved og videre ud af byen ad Slagelsevej, hvor han – skarpt forfulgt af politiet – fortsatte ad Ring Nord med meget høj hastighed. I rundkørslen ved Ringstedgade ramte han et par skilte og standsede kortvarigt, men fortsatte alligevel ufortrødent ad Suså Landevej med høj hastighed.

Undervejs tabte bilen det ene forhjul, og i Gelsted mistede han herredømmet over bilen, som rullede rundt et par gange og landede ude på marken nær  Netto. Føreren forsøgte at løbe fra stedet, med blev indfanget af betjentene og anholdt klokken 1.14. Han var uskadt og er sigtet for vanvidskørsel og spirituskørsel, og hans bil blev beslaglagt og førerretten inddraget.




 Fotos: ISO 4700 Photography / Jan Christensen 

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere