Vær med til at bekæmpe birketræer i Holmegaard Mose

Har du lyst til at gøre en forskel for den særprægede natur i Holmegaard Mose? 

Naturstyrelsen og DN Næstved inviterer 4. maj 2024 til et spændende arrangement, hvor der fokuseres på at bevare mosen ved at bekæmpe opvæksten af birketræer.

Mosen er et unikt økosystem, men truslen fra birketræer kan ændre det til en skov. Man arbejder på dagen fra kl. 10:00 til 15:00 med en frokostpause midtvejs. Arrangørerne byder på sandwich og drikkevarer til de tilmeldte deltagere.

Under arrangementet får man også mulighed for at høre om de seneste tiltag, der har været gjort for at genskabe højmosen.

Man kan med fordel medbringe værktøj som håndsave, grensaks og ørnenæb. Alternativt kan man låne værktøj på stedet. Husk også en rygsæk til at transportere værktøjet, da arbejdsområdet er et stykke vej fra parkeringspladsen.

Mødested: Parkeringspladsen i Fensmark Skov (GPS: Fensmark Skov 11, 4684 Holmegaard). P-pladsen er ret lille, men der kan også parkeres i vejkanten på landevejen langs skoven.

Tilmelding sker til Rune Larsen på telefon 61302600 eller til mail rune56@outlook.dk senest onsdag den 1. maj kl. 19, hvis man vil have sandwich og drikkevarer.

Læs mere:



Foto: ISO 4700 Photography / Jan Christensen


Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere