Utrolig præstation: 29-årige David Bredo gennemførte marathonløb nummer 1.000

Lørdag bød på et helt usædvanligt jubilæum for den 29-årige løber David Bredo fra Næstved, da han gennemførte sit marathonløb nummer tusind i Ringsted, hvor han også er vokset op.

David Bredo rundede den imponerende milepæl lørdag ved et helt særligt jubilæumsløb.  Jubilæumsruten midt i Ringsted bød både på by og natur bl.a. Kærehave Skov, Ringsted Kaserne og det gamle kaserneområde.

140 løbere var mødt til start og mange deltog for at hylde og støtte op om David Bredo. Også Slagelse Garden stod klar i målområdet, da David rundede målstregen tæt på den planlagte tid på lidt over 4 timer, der er hans komfortid. Hans hurtigste tid er 2.56.36, men han nyder hellere en god snak med sine løbevenner undervejs. 

I målet på Anlægsvej i Ringsted ventede masser af familie og venner for at ønske David tillykke med den imponerende præstation. Også Ringsteds borgmester Klaus Hansen var mødt op med blomster.

David Bredo blev i lørdags dermed den yngste i verden, som er registreret til at have nået tusinde marathonløb og kun tre danskere har tidligere nået målet med 1000 gennemførte løb, hvilket også svarer til samlet 42.195 kilometer. 

Det første marathonløb gennemførte David Bredo som 15-årig, og det var Copenhagen Marahon og siden fulgte masser af løb i ind- og udland. 

I 2016 løb David bl.a. i Indien en strækning på 800 kilometer fra New Delhi til Mumbai på 17 dage. I USA er det blevet til 7 løb over 7 dage i 7 forskellige stater. 

Desuden har han løbet på både Island og Færøerne og i Spanien, Tyskland, Sverige, Tjekkiet og Østrig.

David Bredo krydser målstregen i sit marathonløb nummer 1000.






Fotos: ISO 4700 Photography / Jan Christensen

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere