Masser af lokale fodboldfans støtter Næstved BK på den midlertidige hjemmebane i Slagelse

Der var masser af forventninger og godt humør i bussen, da 56 af Næstved Boldklubs fans søndag middag samledes for at tage afsted til forårets første kamp i NordicNet Ligaen mellem Næstved BK og AC Horsens.

Kampen spilles på Slagelse Stadion, mens banen hjemme i Næstved udbedres. Udover fanbussen havde mange Næstvedfans selv taget turen i bil til Slagelse for at at se kampen på Slagelse Stadion.


Rasmus Fischer og Henrik Olsen (i grønt jakkesæt) var de første, der mødte frem på Rolighedsvej for at tage med på turen til Slagelse. Foto: ISO 4700 Photography / Jan Christensen

Med på dagens fantur var bl.a. Henrik Olsen, der er gammel Næstveddreng. Han har været fan af Næsted BK siden cirka 1972, hvor hans far tog ham med rundt til de forskellige stadions i hans lille Mascot.

- Det bliver specielt, og det er meget anderledes at spille i Slagelse i dag. Vi er jo vant til at tage imod vores spillere, men vi skal lige vænne os til, at være på et nyt stadion. Og så er det nu, vi skal give vores opbakning til holdet, når vi ligger der, hvor vi nu ligger, siger Henrik Olsen.

- Det bliver en svær kamp, men Næstved har før vist, at de kan slå dem, og hvorfor ikke i dag, Ellers var jeg ikke taget med, siger Henrik Olsen med et glimt i øjet.

- Nu tabte Herfølge i går, og de ligger på 17 point og Næstved ligger på 11 point. Får Næstved 3 point med hjem i dag, så er de på 14, og så er der kun en kamps point op. Så vil det give lidt håb til de næste kampe, siger han.



Per Sørensen (tv) og Gustav Rosted Sørensen, der selv tidligere har spillet for Næsted BK, var også med i fanbussen. Foto: ISO 4700 Photography / Jan Christensen. 

Mens fanbussen bliver fyldt op, når vi også at få en snak med byrådsmedlem Per Sørensen om dagens specielle kamp.

- Jeg er stor Næverfan og er kommet på stadion, siden jeg var 10 år, hvor jeg kom til kampene med min morfar. Udover landsholdet har jeg kun holdt med Næver, fortæller Per Sørensen. 

- Alt bliver godt igen, og det bliver snart et godt stadion, vi får igen her i Næstved, siger Per Sørensen om situationen med de aktuelle baneforhold. Byrådet har netop afsat en stor sum penge til en opgradering af bane og faciliteter. Og det er bedre, at de spiller i Slagelse end på den pløjemark, som det er nu. Forhåbentlig har vi efter sommer så noget, der fungerer igen, siger Per Sørensen.

- Stemningen bliver fantastisk, og vi kommer rigtig mange fra Næver, og så er det et meget stærkt hold, vi har lige nu. Jeg er meget tilfreds med de nye spillere, der for nylig er kommet til, siger han.

- Jeg er 100 procent på, at Næstved BK bliver i 1. division. Fodbold er stort her i Næver, og når det er de rigtige kampe samler de mange mennesker, og det er en del af vores identitet her i Næstved, siger Per Sørensen. 

Opdatering med kampens resultat: Næstved BK - AC Horsens 1:1. Slutfløjt kl. 14.54. Tilskuere 677.


56 fans fra Næstved BK tog turen med fanbussen til Slagelse Stadion, hvor modstanderen var AC Horsens. Foto: ISO 4700 Photography / Jan Christensen



Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere