Mayland Holding CPH har købt kursuscentret Smålandshavet


Anders Mayland, Maycon A/S. PR-foto.

Mayland Holding CPH har købt kursuscentret Smålandshavet i Karrebæksminde med henblik på at udvikle stedet.. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse d.15. marts 2024.

Projektplanerne indeholder  bl.a. udvidelse af hotelkapaciteten, nyt restaurantkoncept og ferie- fritidsoplevelser.

- Vi er meget glade for, at det lykkedes for os at erhverve Smålandshavet af 3F med overtagelse den 1. september 2024, så vi kan videreføre og udvikle stedet til gavn for både Karrebæksminde og hele Næstvedområdet, siger Anders Mayland, direktør hos Maycon A/S.

- I løbet af de kommende år skal området summe af aktivitet fra hotelvirksimhed, hverdagsliv, seniorer, ferieliv og restaurationsbesøg, Maycon A/S allierer sig med de bedste rådgivere i branchen, fordi vi ønsker at skabe innovative, moderne hotel- og ferieboliger tæt på Karrebæksmindes puls, lyder det.

Projektplanerne indeholder også etablering af konceptrestauranter, iskiosk, strandcafé og lignende, der tiltrækker folk til lystbådehavnen ved Søfronten, og gør Smålandshavets hotel/ferielejligheder til et attraktivt udflugtsmål for hotellets gæster, de lokale og for sejlere i området.

Smålandshavet Hotel og Ferielejligheder skal fremstå som et fælles eventhus, hvor reception, brasserie, beach bar, konferencefaciliteter og fællesområder byder på både gastronomiske oplevelser og oplevelser.

Både Anders og Bjarne Mayland er enige om, at Smålandshavet skal opgraderes for dermed at kunne tilbyde gæsterne moderne faciliteter i både nuværende og nyopførte hotelværelser med flere sengepladser, ferieboliger og hostel-værelser. De udendørs fællesarealer vil ligeledes blive opgraderet.

Anders Mayland oplyser, at man vil invitere til informationsmøde i begyndelsen af juni måned. Fra dette møde regner man med at få mange ideer, som kan indarbejdes i projektet.

Maycon A/S ejes 100% gennem Mayland Holding CPH ApS, der også er moderselskab for en række associerede projektselskaber.

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere