EDC Poul Erik Bech Næstved er flyttet ind i Østergade


EDC Poul Erik Bech Næstved er nu rykket ind i Østergade i den tidligere Jyske Bank.


Efter 38 år i det kendte gule hus i krydset Ringstedgade og Farimagsvej, er EDC Poul Erik Bech netop flyttet. Den nye centralt beliggende adresse hedder Østergade 2 i Næstveds bymidte.  

EDC, Danmarks ældste mæglerkæde, blev stiftet i 1971. 

- Vores seniorkonsulent Per Primer var faktisk med til at starte kæden fra en lokation i Haslev, og i mange år har EDC Poul Erik Bech haft en stærk tilstedeværelse i Næstved, fortæller partner og afdelingsleder Thomas Pedersen.

- I 1982 indtog EDC Næstved en førstesal på Hjultorv. Fire år senere, i 1986, flyttede EDC så til Ringstedgade, hvor vi har haft til huse indtil den 15. juni i år, fortæller han. 

- Nu er vi tilbage i bymidten og har fundet en super beliggende ejendom i Østergade med mere end dobbelt så mange kvadratmeter som tidligere.

- Vi opererer i Næstved med tre forskellige koncepter: landbrug, erhverv og bolig, og nu har vi fået god plads til det hele. Der er ovenikøbet også kommet et par fjernarbejdspladser som af og til kan benyttes af de af hovedkontorets medarbejdere, der bor i Næstved, fortæller Thomas Pedersen. 

Alle tre områder er delvist ejet af lokale partnere og af Poul Erik Bech selv. Den nye ejendom i Østergade 2 rummer hele 850 kvadratmeter, hvilket er en betydelig forøgelse fra de tidligere 325 kvadratmeter, som man rådede over i Ringstedgade.

- Vi ser den nye lokalitet som et ekstra udstillingsvindue for vores boligsælgere. Med den centrale beliggenhed midt i byen, håber vi at tiltrække opmærksomhed og skabe interesse for de ejendomme,  vi formidler.

EDC har længe været markedsledere i Næstved. Siden boligsiden.dk begyndte at måle i 2009, har EDC Poul Erik Bech Næstved solgt flest boliger i området.

I 2023 var EDC Poul Erik Bech Næstved den mæglerbutik i Danmark, der solgte næstflest ejendomme på landsplan.

Fredag den 28. juni 2024 markeres den nye lokation i Østergade ved en reception mellem kl. 14 og 16 for kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og andre venner af huset. Her vil der også være et fodbolddart spil med gode præmier, en pølsevogn og besøg af klovnen Pedro, som underholder børnene, fortæller Thomas Pedersen. 


Fredag den 28. juni 2024 markeres den nye lokation i Østergade med reception. 

Fotos: ISO 4700 Photography - Jan Christensen




Skal vi også hjælpe dig med unikke billeder eller video ?
Kontakt ISO 4700 Photography - E-mail: fotojan@outlook.dk

Se kalenderen - Det sker i Næstved

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyhedsarkiv med lokale nyheder - klik her

Vis mere