Kom til havnefest og fortæl dine ideer til den nye havnebydel

I krydset Havnegade/Kanalvej og på Axeltorv kan man i forbindelse med den kommende havnefest 18-22 juni 2024 se udstillinger om havnens historie og udviklingen af en ny havnebydel.

Derudover vil der være mulighed for at komme med på havnevandringer fra Axeltorv til Kanalvej og indsende forslag om bydelen via QR-koder på skiltene.

Der afholdes to guidede havnevandringer om havnens udvikling gennem tiden og i fremtiden. 

Politikerne fra Udvalget for Næstveds Havnebydel deltager i havnevandringerne, så der er mulighed for at komme med input til, hvordan den fremtidige havnebydel skal se ud.

Havnevandringerne finder sted tirsdag den 18. juni 2024 kl. 17.00-18.00 og lørdag den 22. juni 2024 kl. 11.00-12.00. Havnevandringerne starter begge gange på Axeltorv og slutter på Kanalvej,

Kanalvej fyldes samtidig med boder og hyggelige aktiviteter for både børn og voksne, hvor man kan man opleve europæisk madmarked, tivoli, musik, dans og stand up, amerikanerbiler og motorcykler. 

Havnefesten er den første af en lang række midlertidige aktiviteter, som Udvalg for Næstveds Havnebydel planlægger i de kommende år. Det er Næstved Cityforening og Næstved Kommune, der står bag arrangementet.

Programmet for havnefesten kan ses her.






Foto: ISO 4700 Photography

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere