Karrebæksminde Triatlon: Møns Bank indtog Karrebæksminde

Tusindvis af mennesker lagde vejen forbi fiskerbyen i lørdags, da Karrebæksminde Triatlon blev afviklet for 9. gang. Op mod 1000 deltagere, et hav af frivillige og masser af tilskuere var med til at gøre dagen til en sand folkefest.

Og Møns Bank var med hele vejen: 30 bannere, 12 beachflag og 1 filialdirektør i tophumør.

Filialdirektøren er Lars Jørgensen, som til daglig huserer i Vinhusgade 2 i Næstved, og han har en personlig historie om løbet:

- Jeg hjalp projektet i gang for mere end 9 år siden, da jeg havde været med til at lave MTB-løb i Næstved en del gange, fortæller han. Det gjorde, at arrangørerne af Karrebæksminde Triatlon nemmere kunne komme i dialog med de rette personer.

- Jeg synes selv, vi lavede nogle gode MTB-løb, men de har taget det til et andet niveau i Karrebæksminde. Her er det både førstegangs-triatleter, holdpæstationer og nogle vildt dygtige supertriatleter, der deltager, og i et antal, som er helt imponerende.

Hvorfor er Møns Bank blevet sponsor?

- Fordi det er et lokalt arrangement, sport er sundt, der kommer en masse omsætning i lokalområdet, og så kan vi se, at det er glade mennesker der er i og omkring arrangementet, siger Lars Jørgensen.

Møns Bank er også med til 10 års jubilæet den 14. juni 2025, hvor tilmeldingen allerede er åben.


Filialdirektøren Lars Jørgensen fra Møns Bank i Næstved (tv) her sammen med Karsten Pedersen fra Næstved Cykel Center inden starten på  Karrebæksminde Triatlon 2024.













Fotos: ISO 4700 Photography - Jan Christensen

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere