Gratisfestivalen Danmark Dejligst Karrebæksminde klar med forrygende musikprogram

Foreninger, musikere, bands, private- og erhvervsdrivende, politi- og beredskab har sat et kæmpe stort kryds i kalenderen ud for lørdag den 6. juli 2024. Det er nemlig datoen for Danmark Dejligst Karrebæksminde 2024, som igen i år afholdes på De Hvide Svaner Camping.

Formand for bestyrelsen bag Danmark Dejligst Karrebæksminde Heidi Thybo Mørkeberg fortæller:

- For at festivalen kan afholdes har vi været 110% afhængige af sponsorater - både store som små.
Vores hovedsponsor er Mærk Næstved/ Næstved Kommune. Derudover er vi så heldige, at Spar Nord, Sydbank, Nordea, Plan Revision, Beierholm, Insta og De Hvide Svaner Camping har bidraget til vores koncept.

- For at give vores gæster denne dag, er vi afhængige af frivillighed. Ligesom vi i bestyrelsen er frivillige, er dem som servicerer vores gæster også frivillige fra lokale foreninger. Disse foreninger bliver aflønnet via vores salg, til deres foreningskasse. Det er alt fra at sælge is, ølboderne, P-vagter, kaffebod, til oprydning, før - under og efter festivalen.

- På dagen besøges vi af ca. 6-8.000 gæster som samles i det grønne og nyder den dejlige, danske sommer, og så endda lytte til god live musik og anden underholdning, ganske gratis.

Af aktiviteter kan nævnes skumudlægning, lokale foreninger, kræmmere, erhvervs stande, madboder, is - kaffe - popcorn, ølboder, bankospil, samt musik fra både lokale samt nationale kunstnere og bands, der giver den gas frem til klokken 22.00 hvor festivalen slutter med et stort festfyrværkeri ud over Karrebæk Fjord.

Musikprogrammet omfatter Halberg & Friends, Nicolaj & Piloterne, En lille pose støj (tribute til Kim Larsen), 80`er forever, ZIDIDADA, og endelig DJ Brian Taber ved sceneskift.


Video fra Danmark Dejligst Karrebæksminde 2023

Fotos og video: ISO 4700 Photography 

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere