Over 500 dukkede op for at se Fußball på Axeltorv

Fredag aften var over 500 mennesker dukket op for at se EM-åbningskampen Tyskland - Skotland på Axeltorv i Næstved, og selvfølgelig var der sørget for, at alle kunne sidde ned og se kampen og samtidig forsyne sig i forskellige barer.

Det er kommunens Mærk Næstved midler, og Næstved Cityforening, der i fællesskab har sikret økonomien bag storskærmsarrangementerne under dette års EM i fodbold.

- Glade mennesker på torvet, det er altafgørende, siger Underhusets Nino Rizatto, der er formand for Cityforeningen og selv har ti mand i gang fredag aften på torvet under kampen.

Fredag aften var der masser at mål at se på skærmen, da kampen endte 5-1 i Tysklands favør.

- Nu må vi se her på søndag, hvor Danmark skal spille. Det er meget afhængigt af vejret, hvor mange der kommer, men det kan godt være, at folk her skal tage stole med selv, siger Nino Rizatto.

- Derefter må vi se til de næste kampe. Det er også noget med tidspunktet på ugen og vind og vejr, der gør det svært at forudse, hvor mange der vil komme, siger formanden for Cityforeningen.

Men storskærmsinitiativet kom fredag aften ualmindeligt godt fra start.

Formanden for Cityforeningen Nino Rizatto (tv) glædede over det store fremmøde fredag aften til storskærmsfodbold  på Axeltorv.

Ægte fanstemning!

Over 500 personer var kommet for at se Fußball på Axeltov


Fotos: ISO 4700 Photography - Jan Christensen

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere