Arena Næstved og 40 erhvervsfolk vil tiltrække store events til Næstved

En aftale i millionklassen på mindst fem år mellem lokale erhvervsdrivende og Arena Næstved, vil i fremtiden drysse mere internationalt stjernestøv ud over vores område. Event Næstved, hedder det nye samarbejde, fortæller Arena Næstved i en pressemeddelelse.

Et netværk af omkring 40 erhvervsfolk fra Næstved har indgået et økonomisk partnerskab med Arena Næstved. Målet er at præsentere en verdenskendt keynote speaker eller en international livekoncert i Arena Næstved 1-2 gange årligt. Dette vil skabe begivenheder af så stor attraktion, at hele byen aktiveres og Næstved brandes nationalt.

Netværket bag denne aftale, NP2, består af både anonyme og navngivne erhvervsfolk. Aftalen sikrer et millionbeløb, der specifikt er øremærket til signaturevents i Arena Næstved. 

Med aftalen udnyttes Arena Næstveds potentiale, da store internationale begivenheder kræver stor kapacitet og kompetence, og den sikrer, at der årligt og kontinuerligt kommer nogle af de helt store begivenheder. 

- Vi så, hvordan DM i Skills og Dansk Melodi Grand Prix havde netop den effekt. Den slags begivenheder koster mange penge, men de genererer også en positiv omsætning for os alle sammen, og er derfor virkeligt gode investeringer, fortsætter Jakob Brixvold. 

Erhvervsliv med globale visioner Netværket bag denne aftale kalder sig NP2, som består af såvel anonyme som navngivne erhvervsfolk. Aftalen sikrer et millionbeløb der specifikt er øremærket til signaturevents i Arena Næstved. Hvilke kunstnere eller keynote speakers, der bliver tale om, forhandler Arena Næstveds direktør på plads, men pengene fra NP2 skal sikre at der kan tages risiko og indgås forhandlinger om de helt store. 

Om aftalen udtaler talspersonerne for gruppen af erhvervsfolk i NP2: 

- Næstved har så meget at byde på. Vi vækster og markerer os. Vores erhvervsliv er blevet meget bedre til at slå fælles front om gode investeringer, der optimerer vores forretninger og byliv. Samtidig vil vi gerne skabe en by, hvor man både som investor, men også som familie kan se en stor værdi i at bosætte sig, siger Maja Meisner, direktør i Ametsis Parterne sigter ikke efter at skabe alternativer til byens andre stærke kulturbrands, og det der allerede foregår i Arena Næstved. 

Det er et samarbejde, der bygger ovenpå og indgås for at skabe en stærk global identitet omkring Næstved, og de involverede erhvervsfolk glæder sig til de fremtidige signaturevents fra Event Næstved.

- Vi har allerede mange store kulturelle tilbud i Næstved. Men med samarbejdet vil vi skabe noget ekstraordinært. NP2s investering Event Næstved er med formålet at brande Næstved, skabe bystolthed og tilflytning, ved i partnerskab med Arena Næstved, at bringe internationale events til byen 1-2 gange årligt, som gennemføres i et åbent, tillidsfuldt og risikovilligt samarbejde, siger Jacob Simonsen, Bestyrelsesformand i JS Ventures.
 
Arena Næstved og NP2 har indgået aftale for i første omgang 2024-28, og arbejder på at første internationale navn under Event Næstved præsenteres inden længe, lyder det i pressemeddelelsen.


Foto: ISO 4700 Photography

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere