Den Sureste Uge med skolepatruljerne i Næstved

I denne uge fejres skolepatruljerne over hele landet for deres vigtige indsats med at hjælpe store som små sikkert over vejen i morgentrafikken – også selv om det er mørkt, koldt og vådt. 

“Den Sureste Uge” er en årligt tilbagevendende kampagne i uge 5 med formålet at anerkende landets skolepatruljer for deres vigtige arbejde. Netop uge 5 har tradition for at være den mørkeste, vådeste og koldeste – og dermed sureste – tid at stå skolepatrulje, og der skal skolepatruljerne have et ekstra skulderklap som tak for indsatsen.

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag tiltaget. Om første kampagnedag i Næstved oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten:

Holsted Alle: God og ordentlig kørsel ved skolen


Mellem kl. 7.30 og 8.30 på Holsted Alle i Næstved, blev der mandag d. 29.januar 2024 observeret god og ordentlig kørsel ved skolen. 

Kildemarksvej: God ro og orden

På Kildemarksvej, mandag fra kl. 7.30 til 8.10, blev der observeret god ro og orden. Tre biler og et el-løbehjul blev kontrolleret, og alt var i orden. 

Mogenstrup Parkvej: Skolepatruljen gjorde det godt

På Mogenstrup Parkvej, mandag mellem kl. 7.30 og 8.30, gjorde skolepatruljen et godt stykke arbejde. Alt var roligt, og en knallert blev kontrolleret og fundet i orden. 


Foto: Rådet for Sikker Trafik

Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere