Kæmpe scoop for Arena Næstved: Tidligere præsident Barack Obama kommer til Næstved 15/3 2024

Arena Næstved har i dag offentliggjort deres hidtil største event nogensinde, der vil finde sted 15. marts 2024. Det er en begivenhed, der nærmest sprænger alle rammer for tidligere begivenheder i Næstved. 

- Det er med stor stolthed, at Arena Næstved præsenterer en aften med Præsident Obama, en mand, der har inspireret hele verden gennem sit lederskab. Den 15. marts får alle mulighed for at opleve USA’s 44. præsident til et event med offentligt billetsalg, lyder det fra Arena Næstved i en pressemeddelelse.

Direktør Jakob Brixvold fra Arena Næstved fortæller til Næstved Nyt, at alle kan købe billetter, og de vil komme til salg i fem priskategorier. Der er således ikke tale om en VIP-begivenhed, men alle kan købe billetterne, siger han. 

Eventet med den tidligere Præsident, Barack Obama, bliver det største event den tidligere præsident har deltaget i, i Danmark, hvor 3500 gæster får mulighed for at sikre sig en billet, lyder det fra Arena Næstved. 

- Der er Arena Næstved, der har forhandlet denne event hjem selv, og eventen med Obama er således ikke koblet til vores erhvervsnetværks kommende tiltag sammen med os, fortæller Jakob Brixvold.

Billetsalget for Obama eventen starter tirsdag d. 23. januar 2024.



Pressefoto: Arena Næstved



Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere