Team Rynkeby Storstrøm søger støtte fra Mærk Næstved

Team Rynkeby (pressefoto)


Team Rynkeby Storstrøm har indsendt en ansøgning til Mærk Næstved puljen om et sponsorat på 25.000 kr. inkl. moms. Dette er en del af et større landsdækkende/nordisk indsamlingsarbejde til deres event 28. juni 2024, med det formål at støtte Børnecancerfonden.

Administrationen indstiller, at der bevilges 25.000 kr. fra Mærk Næstved midlerne for at promovere Mærk Næstved, samt at bevillingen udtrykkeligt anvendes til Mærk Næstved logo på holdets tøj.

Eventens overordnede formål er velgørenhed, og Mærk Næstved-midlerne støtter ikke velgørenhed. Selve synlighed og branding af Mærk Næstved-delen kan støttes med Mærk Næstved midler. Begivenheden får pressedækning, der rækker ud over Næstved Kommune, og er således med til at profilere kommunen. Desuden har Team Rynkeby tradition for at starte løbet fra Axeltorv i Næstved.

Mærk Næstved støtte anbefales anvendt til Mærk Næstved logo på holdets karakteristiske gule T-shirt, og vil være synlige hver gang der er offentlige arrangementer. 

Både nu og tidligere er der administreret efter, at der ikke kan ydes støtte til velgørende projekter, idet formålet med Mærk Næstved midlerne er at promovere og brande Næstved Kommune. Mærk Næstved har støttet Team Rynkeby Storstrøm med 25.000 kr. hvert år siden 2019.

Den politiske behandling af ansøgningen vedrørende 2024 vil finde sted i Økonomiudvalget den 22. januar 2024.



Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere