Indstil kandidater til Mærk Næstved Sport Awards 2024

I 2024 vil Næstved Kommune igen være vært for en aften, der hylder de lokale sportsstjerner. 

Årets Mærk Næstved Sport Awards vil finde sted torsdag den 29. februar kl. 18.30 - 21.00 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Ny Ridehus.

Så er det atter tid til at hædre Næstveds idrætsudøvere. 
Foto: Jan Christensen


Der er gratis adgang til arrangementet, og alle er velkomne til at deltage i denne festlige begivenhed.

Der er fire priser, der skal uddeles på aftenen:

Årets leder: Denne pris gives til et bestyrelsesmedlem eller en idrætsleder, der har gjort en særlig indsats for at udvikle idrætten, klubben eller en afdelings engagement og sportslige fremgang, eller med succes har taget nye sociale initiativer eller startet en ny idrætsaktivitet.

Årets træner: Denne pris gives til en træner, der har gjort en særlig indsats for at udvikle sine eller sine idrætsudøveres motivation og kompetencer, eller på andre måder har sikret en tydelig sportslig fremgang for en eller flere udøvere (hold).

Årets talent: Denne pris gives til en idrætsudøver, der har vist sit talent gennem stor sportslig fremgang og personlig udvikling - og som spås en lovende fremtid blandt eliten i sin idrætsgren.

Årets forening: Denne pris gives til en idrætsforening, der har skilt sig positivt ud på sportslige eller sociale parametre, og har gjort en unik indsats på tværs af brede og elite, og derved har skabt bedre forhold for alle foreningens medlemmer.

Hvem kan indstilles?

De indstillede skal være medlem af en forening i Næstved Kommune, og den indstillede forening skal være hjemmehørende i Næstved Kommune.

Hvordan indstiller man?

Fristen for at indsende indstilling er den 11. februar 2024. Indstillingerne kan ske fra dette link








Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere