Fartbøde hvert 4. minut til søndagsbilister på Suså Landevej ved Glumsø

Søndag den 21. januar 2024, mellem kl. 14.47 og 19.08, blev der udført en hastighedskontrol på Suså Landevej ved Glumsø.

Kontrollen blev udført af Rigspolitiets ATK-enhed (Automatisk Trafik Kontrol), og i løbet af denne periode blev 581 køretøjer og søndagsbilister kontrolleret.

Af de 581 kontrollerede køretøjer blev der registreret hele 70 overtrædelser af hastighedsgrænsen, hvilket svarer til omkring 12% af de kontrollerede køretøjer. Kontrollen afslørede således 16 fartovertrædelser i timen  eller sagt på en anden måde, blev der uddelt en fartbøde hvert 4. minut. Varigheden af ATK-kontrollen var 4 timer og 21 minutter.

Den højeste målte hastighed under kontrolperioden var 87 km/t, hvilket er 27 km/t over den tilladte hastighedsgrænse på stedet. Som følge af overtrædelserne gav Rigspolitiet 9 klip i kørekortet til bilisterne. 

De samlede bøder til søndagens fartbilister ved Glumsø kan udregnes til omkring 100.000 kr. ud fra laveste bødetakst og antallet af klip.

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporterne fra 19.-21. januar og beregninger fra Næstved Nyt.



Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere