Gratisfestivalen Danmark Dejligst Karrebæksminde vender tilbage i 2024

Næstved Kommunes Kultur- og Idrætsudvalg har i november tildelt midler fra en pulje til udvikling og fastholdelse af større kulturelle begivenheder i 2024. Puljen, som har en samlet beløbsramme på 580.000 kr., skal medvirke til at skabe bedre rammer for kulturelle begivenheder som festivaler, udstillinger, koncerter, kulturmøder, markeder, træf og lignende.

Disse begivenheder skal have attraktionsværdi for hele kommunen og have format, kvalitet eller potentiale til at tiltrække besøgende fra andre kommuner. Et af de tiltag, der har modtaget støtte, er Danmark Dejligst Karrebæksminde, en tilbagevendende begivenhed, der år efter år tiltrækker flere tusinde gæster fra nær og fjern.

Danmark Dejligst Karrebæksminde er en af de få gratis festivaler, der tilbyder mere end 12 timers underholdning for både børn og voksne. Festivalen, der finder sted d. 6. juli 2024, vil byde på en blanding af aktiviteter og musik fra lokale samt etablerede bands. Blandt de etablerede bands i 2024 vil være En Lille Pose Støj (en hyldest til Kim Larsen), Zididada, Nikolaj og Piloterne samt Halberg & Friends.

Festivalen lægger vægt på at være folkelig, og musikprogrammet er også lavet ud fra dette. Ud over musikken vil der også være et kræmmermarked og andre aktiviteter. Med et tilskud på 80.000 kr. fra puljen er Danmark Dejligst Karrebæksminde klar til at invitere til en dejlig dag igen i 2024.


Foto: ISO 4700 Photography



Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere