Kirsten stod klar kl. 5.45 for at sikre sig billetter til Obama-event


Allerede ved 8.30 tiden tirsdag morgen var Arena Næstveds foyer fyldt 
op med håbefulde billetkøbere. Foto: ISO 4700 Photography

Omkring 80 personer var mødt op ved Næstved Arena, da billetsalget åbnede til An evening with President Obama. Det var nemlig muligt både at købe billetter ved fysisk fremmøde og på Ticketmaster.  Allerede inden der var gået en time var stort set alle billetter væk på Ticketmaster.

Forrest i køen med nummer et stod Kirsten Ørting fra Næstved. Hun var kørt til Arena Næstved allerede kl. 5.45 for at sikre sig ti billetter til hende selv, kæresten og deres venner.

Undervejs kl. 7.30 fik hun leveret varm kaffe og morgenmad. 

- Klokken 8.20, kunne vi heldigvis komme ind i varmen i Arena Næsteds foyer. Jeg havde også overvejet at tage over at se Obama, da han var i Skive, men da var det et meget lukket arrangement, fortæller Kirsten Ørting til Næstved Nyt.

- Det her med, at det var muligt for mig, som almindelig borger at komme med var vigtigt. Jeg er meget interesseret i politik og har en kæreste, der er rigtig interesseret i global politik og amerikanske præsidenter. Det et en kæmpe mulighed, det her i Næstved, siger hun.

- De vilde problemer, der er her i verden, og hvordan Obama har arbejdet med det i sin tid, og så hele det internationale politiske samspil, det er meget interessant, siger hun.

Arena Næstved havde sat billetter til salg i fem kategorier, hvor de billigste kostede 400 kr. og de dyreste 18.500 kr. 

Da det fysiske billetsalg gik i gang på kl. 9.00, lykkedes det Kirsten Ørting, at få fat i netop de billetter, hun var gået efter. 

Trods prisen på 7.500 kr. for 10 billetter var det en meget tilfreds og lykkelig billetkøber, der efterfølgende kunne tage afsted på arbejde efter at have været ekstra tidligt oppe denne tirsdag morgen.


Arena Næstved havde sat billetter til salg i fem priskategorier fra 400 kr. De dyreste pladser kostede 18.500 kr. lige foran scenen.

Læs også: Østtyskeren Thomas fik fat i seks billetter til Obama-event i Næstved

Tekst: Jan Christensen, Næstved Nyt / ISO 4700 Photography


Send et tip om 112-nyheder eller "Det sker i Næstved". Husk at skrive dit telefonnummer.

Navn

Mail *

Meddelelse *

Du kan også kontakte Næstved Nyts redaktion og fotograf på e-mail: fotojan@outlook.dk

Seneste nyheder

Nyheder fra arkivet (klik her)

Vis mere